A víz veszélyes…megtartja a hajókat !!

A reggeli ébredést követően a nem túl hivatalos rajtunkat követően nem tudtunk szódát szerezni a fröccshöz. Az Lukács (vagy mi?!) szódát egyetlen általam ismert beszerzési helyen sem cserélték be, így tökre fröccsképtelenül indultunk útnak. A szigetszentmiklósi bauhauszban beszereztünk mindent, ami hiányzott a versenyen való győzelemhez. (Nyerési esélyeinket még az sem csökkenti, hogy nem versenyben indultunk…majd óvunk Wera :) ). AMikor a megszerzett gyeprácsot és kannát pimpeltük az amúgyis igencsak cigányosan kinéző autónkra, megtörtént a baj. Mintha az áldás visszafelé nem hatna az időben, megismétlődött a három évvel ezelőtti eset…összetört egy pálink !! Szerencsére most kenyér volt nálunk :)

Ricsy kitalálta hogy Maranellóba kell mennünk aludni, mert az jó, szóval Szlovánián keresztül lecsapattunk ebbe a faluba, ahol a legszebb piros sportkocsikat gyártják. A szállásunk kis kavarást követően meglett és kb közvetlenül a Ferrari gyárral szemben volt. Kb az egész falu erről szól. A lovacskás lovacskás logó annyira vonzó volt, hogy a szállás meglétének ellenőrzését követő világmegváltást a parkolóban abszolváltuk, a gyár előtt. Mondhatjuk hogy nem volt nehéz elaludni :)
A reggeli ébredés sima ügy volt….szerintem két óra alatt abszolváltuk :) A reggelit követően elmentünk megnézni a ferrári múzeumot kívülről…de aztán csak bementünk…ha kikéssük a kompot, Ricsy szerint sima a Gibraltárug vezető út :)
Az a hely elképesztő. Van gyár, van pálya, van múzeum…egészen fantasztikus a hely. Kb egy óra alatt rohantunk körbe a múzeumon, de egy napot lazán el lehetne tölteni ott. Kis színes, hogy a múzeummal szemben a Lamborghini nyitott egy kis frencsis boltot…szóval kapható a helyen traktoros csizma is :)
Miután végeztünk, zúztunk Genovába a komphoz.
Navigálni idén nem egy telefonnal fogunk (ugye!!), hanem végletekig csiszolt tablet alapú technológiánkkal. A hazai navigáció nem jelentett problémát (én navigálok…bocs !!!), de Szlovéniában kiderült, hogy amikor tegnap a filmeket másoltam fel, véletlenül letöröltem a térképeket…szóval most nincs térképünk. Majd csinálni kell ezzel valamit. Addig Európában jó a gugli mepsz is. :)

Mivel lazán elértük a kompot és a késés miatt még unatkoztunk is, most a kompon ülünk…van baba kabinunk, meg vettünk dzsemiszont kólával…meg aludtunk éjjel vagy 12 órát…szóval minden oké. :D :D Szuper túra lesz :D
A szpirit hamar jött, mert kenyeret eszik az én társan, s barátomaz ágyon. :D
Kompozzon mindenki !! :D

Jelenleg Barcelonában vagyunk. Legközelebb a Kif hegység szívéből jelentkezünk szerintem…ha nem tudunk Csurroszt szerezni, ki kell vegyük a lisztet és az olajat is az autóból Lackó…Nincs egy jó recxepted ? :)

Rakendról !!

 

Szibériában a két jakut kimegy vadászni:

  • Nézze csak édesapám ott két óránát, mi az ott ?
  • Fóka, ezt a húsáért vadásszuk – és lelövi a gecibe az öreg

Kis idő elteltével:

  • Nézze csak édesapám, mi az ott öt óránál ?
  • AZ fiam egy jegesmedve, a szőréért vadásszuk – és bumm…lelövi.

Fél nap után:

  • Nézze csak édesapám, hat óránál
  • Na, fiam…az a geológus…a cigarettájáért vadásszuk – és bumm. :D
Hozzászólás írása?

0 hozzászólás.

Szólj hozzá!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
treating male impotence